ZO Stimulation Peel

ZO STIMULATION PEEL

ZO Skin Health er en medicinsk hudplejeserie, som kombinerer videnskab med de nyeste teknologier inden for hudpleje. Udviklet af Dr. Zein Obagi, der har forsket i hudforyngelse og nøglen til en sund og stærk hud i over 50 år. Udover hudplejeprodukter af højeste kvalitet, tilbyder ZO Skin Health også unikke ansigtsbehandlinger, som du kan forkæle dig selv med hos os.

ZO Stimulation Peel er en ansigtsbehandling, som kun må udføres af sygeplejersker og autoriserede kosmetologer som har gennemført et grundkursus hos ZO. Behandlingen kombinerer AHA-syrer, herunder mælkesyre, frugtsyre, glykolsyre, efterfølgende maske samt aktive sera, som arbejder i de dybere hudlag for at understøtte cellefornyelsen. Behandlingen giver fornyet glød, reducerer synligheden af fine linjer og bidrager til at udjævne hudtonen. Resultatet er en blød og hydreret hud.

Allerede efter første behandling ses en tydelig forbedring af hudens struktur og øjeblikkelig glød. ZO Stimulation Peel kategoriseres som en ‘Red Carpet’ behandling, da den skaber hurtige og synlige resultater.

ZO Stimulation Peel er en yderst effektiv ansigtsbehandling, som kombinerer 3 essentielle trin, der forbedrer peeler og neutraliserer huden, så den ser og føles sundere uden irritation og nedetid (Red Carpet behandling). Behandlingen forbedrer fastheden i huden, ved at stimulere produktionen af kollagen og elastin. Den er især effektiv til aldrende hud, tør hud, fedtet og uren hud samt ujævn hud med hyperpigmentering.

ZO Stimulation Peel tilpasses dit individuelle behov og afsluttes med en maske målrettet enten:

  • Anti age behandling – Anti-age, glow, fugt
  • Acne og uren hud – Minimerer tilstoppede pore, acne, ar
  • Brightening – Minimerer mørke pletter, solskader, ujævn hudtone

ACNE/BLEMISH

– Minimerer tilstoppede pore, acne, ar

En behandling som bidrager til at forbedre uren hud og forebygge udbrud af af bumser. Behandlingen henvender sig til dig der lider af bumser, akne og generel uren og fedtet hud.

For fuld effekt og langsigtede resultater, anbefales et forløb på 4 behandlinger, med et behandlingsinterval på 7 dage. Herefter anbefales vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge.

For at forlænge behandlingens virkning anbefaler vi også vores effektive hudplejeprodukter til hjemmebrug. Din behander vil vejlede dig og skræddersy den helt rette løsning for dig.

BRIGHTENING

– Minimerer mørke pletter, solskader, ujævn hudtone

En behandling som bekæmper pigmenteringsrelaterede problemer for at udjævne mørke pletter og ujævn hudtone. Behandlingen er særdeles velegnet til hyperpigmentering og arbejder med at lysne mørke plamager.

For fuld effekt og langsigtede resultater, anbefales et forløb på 4 behandlinger, med et behandlingsinterval på 7 dage. Herefter anbefales vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge.

For at forlænge behandlingens virkning anbefaler vi også vores effektive hudplejeprodukter til hjemmebrug. Din behandler vil vejlede dig og skræddersy den helt rette løsning for dig.

ULTRA HYDRATION

– Anti-age, glow, fugt

En behandling som styrker hudens struktur og opretholder hudens fugtbalance med synlig forbedring af hudens elasticitet og fasthed. Behandlingen er opstrammende, fugtgivende og giver forbedret udseende på slap hud, tabt kontur og elasticitet.

For fuld effekt og langsigtede resultater, anbefales behandlingen hver 2. uge indtil ønsket resultat opnås. Herefter anbefales vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge.

For at forlænge behandlingens virkning anbefaler vi også vores effektive hudplejeprodukter til hjemmebrug. Din behandler vil vejlede dig og skræddersy den helt rette løsning for dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.