SkinPen

Behandlingen

Perfekt til dig der acne ar, samt grov og åben hud eller mange fine linjer.

SkinPen® er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA).
Den er ligeledes CE-Medicin godkendt.
Den er klinisk dokumenteret til at behandle fx ar i ansigtet efter akne. Grove porer, og melasma er også hudtilstande som kan behandles med Skinpen, behandlingen er både sikker og effektiv.

SkinPen bruger ”kollagen-induktionsterapi” til behandling af melasma – også kendt som misfarvninger i huden – samt ar efter akne og operationer. Du kan roligt stole på, at behandlingen er sikker, fordi den er den første godkendte mikroneedling-enhed i verden, som er forsynet med CE-mærke og ISOcertificering.2
I modsætning til andre microneedling-devices er SkinPen klinisk dokumenteret til at virke for både mænd og kvinder – uanset om de har lys eller meget mørk hud.
Derudover har SkinPens mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end hårde kemiske peelinger. Behandlingerne kan udføres hele året.
SkinPen er patentanmeldt og bruger kun engangsnåle, så her er der fuldt fokus på sikkerheden. SkinPen er ligeledes forsynet med det rettigheds-beskyttede BioSheath, der fungerer som en barriere, som hindrer kryds-kontaminering mellem behandlingerne.

Disse sikkerhedsforanstaltninger er en af grundene til, at SkinPen er den første mikroneedling-enhed, der er godkendt af FDA.
Hvad kan du forvente af behandlingen?

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være let lyserød til rød og kan minde om en let til moderat solskoldning. Derudover kan der typisk opleves følgende reaktioner efter behandlingen: Tørhed, ru hud, stramning i huden, rødme, kløe, afskalning, ubehag, ømhed og en brændende fornemmelse. Disse symptomer går dog over med tiden uden yderligere komplikationer.
Der er kort nedetid og du kan gå på arbejde allerede dagen efter.

SkinPens mekaniske process er alsidig og naturlig løsning. Den kan bruges året rundt og på alle hudtyper.
Der er høj kundetilfredshed.
90% af personerne fra det kliniske studie vil gerne anbefale behandlingen til venner og familie.2

Der er lav risiko.
Ingen uønskede bivirkninger var hos personerne fra det kliniske studie, der er blevet behandlet med SkinPen
Du er altid velkommen på klinikken til en gratis og uforpligtende konsultation inden du beslutter dig for evt behandling. Jeg tilbyder altid gratis hudanalyse og vejledning i hvilken behandling der kunne være aktuel for dig og din hud.

SkinPen
Før Efter
SkinPen
Før Efter
SkinPen
Før Efter

Flere før og efter billeder

Scroll to Top