Skinboosters

Behandlingen

Skinboosters er steril injicerbar gele, der er fremstillet af hyaluronsyre. Det består af samme type hyaluronsyre, som findes naturligt i vores bindevæv. Hyaluronsyren stimulerer produktionen af kollagen. Når vi ældes mindskes produktionen af Hyaluronsyre i kroppen og derved produktionen af kollagen som er viktig faktor i hudens elasticitet og spænding. Dette resulterer i rynker og hængende hud.

Ved at tilføre huden hyaluronsyre compenserer man for tabet af hyaluronsyren og derved stimuleres kollagenproduktionen igen.
Skinboosters tilføres huden ved injektion.
Skinboosters er tyndflydende gele og behandling med denne
bliver også kaldt foryngelseskuren eller mini “face-lift”. Små doser af hyaluronsyren injiceres under huden. Den giver dyb hydrering indefra samtidig med at den øger produktionen af kollagen. 

Over de næste 3-4 uger vil din huds struktur og spændstighed forbedres markant – din hud vil forynge sig selv så tiden skrues tilbage! Skinbooster er en kur, hvor det anbefales at du modtager 3 behandlinger med ca. 1 måneds interval for den fulde effekt. Trin for trin giver den en mere fyldig og spændstig hud og fine linjer udglattes.

Jeg arbejder med alle typer Restylane fillers som findes i forskellige tykkelser og konsistens, Restylane kysse samt Restylane Skinbooster.
Der findes forskellige typer skinboosters. Jeg vælger at arbejde med
Restylane Vital, Profhilo og Sunekos.
Restylane er super godt til ansigt og hals samt slap hud på arme.
Profhilo er specielt egnet til slap og kreppet hud, feks. på hals, dekolletage og arme.
Sunecos er specielt egnet til slappe øjenlåg, kreppet hud under øjne og til mørke rande under øjne. Sunecos indeholder også aminosyrer som tilsammen med hyaluronsyren booster endnu bedre til vækstfaktorerne og nye kollagentråde.

Restylane skinbooster -
kindben og fine linjer
Før Efter
Restylane Skinbooster
med arbejde på acne ar
Før Efter
Kombination af Profhilo og Restylane -
skinbooster hals
Før Efter
Kombination af Profhilo og Restylane -
skinbooster hals
Før Efter

Flere før og efter billeder

Scroll to Top