Botox

Behandlingen

Botox, Azzalure og Vistabel er godkendte lægemidler, der indeholder det aktive stof Botulinum toksin A. Der findes flere produkter på markedet, der indeholder botulinum toxin A, og de virker alle ens. Stoffet er godkendt i Danmark og har været benyttet siden 1980’erne til bl.a. kosmetiske behandlinger. Injektion med Botox præparater er den hyppigste lægelige kosmetiske behandling i USA, hvor der i 2006 blev givet mere end 4 mio. behandlinger med Botox.

Rynker i panden, ved øjnene/krågetær og bekymringsrynken mellem brynene skyldes sammentrækninger i ansigtets mimiske muskler. Disse rynker kan mindskes med Botox / Azzalure. Nedsunkne øjenbryn kan også løftes med Botox.
Hos nogle kan den kraftige muskelaktivitet som laver bekymringsrynken forårsage spændingshovedpine. Dette kan også afhjælpes ved inj. Botox i området.

Mange er bekymrede for, om de får et mimikløst ansigt, hvis de behandles med Botox men jeg siger altid „lidt er mere“ således at du vil få et yngre men naturligt look hvor dit ansigt både fremstår naturligt og levende, bare med færre rynker.

Behandling med Botox virker i løbet af 1 – 2 dage, og den fulde effekt opnås efter ca. 14 dage. Effekten er midlertidig, ca. 3 – 4 måneder. Ved gentagne behandlinger med 12 – 16 ugers mellemrum kan effekten af Botox holde længere idet musklerne i det område bliver svagere.

Botox - Gummysmile
Før Efter
Botox i pande, bryn og krågetær
Før Efter
Botox i pande, bryn og krågetær
Før Efter

Flere før og efter billeder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.