Kemisk peeling

Behandlingen

PRX – T33

Perfekt behandling til åben, ru, træt og / eller snavset hud. Virker også godt mod farveændringer.

PRX – T33 indeholder en unik formel, der kombinerer TCA (trichloreddikesyre), som stimulerer huden og vækstfaktorerne for fibroblaster, som er bindevævsceller, der er ansvarlige for dannelse, regenerering og struktur af bindevæv.

Indeholder hydrogenperoxid, som hjælper huden med at slippe af med urenheder samt kojinsyre, der undertrykker produktionen af melanin og virker på pigmenter.

PRX – T33 kan kombineres med f.eks. Restylane skinbooster som en anti-acne behandling eller Profhilo behandling til at arbejde på rynker og fine linjer.
PRX-T33 syrebehandling stimulerer hudceller til at regenerere uden at skade overhuden. PRX-T33 syre forårsager ikke forfrysninger i huden, som traditionelle syrebehandlinger gør. Ikke desto mindre fungerer det endnu dybere og stimulerer hudens celler til at regenerere. Denne behandling er velegnet til alle, der ønsker at få en bedre tekstur på huden og forhindre aldring. PRX-T33 syrebehandling er yderst velegnet til at arbejde på forskellige hudproblemer såsom misfarvning, fine linjer og rynker. Tør og hængende hud, ar og misfarvning af huden.

Mange typer TCA-syrer forårsager alvorlig hudirritation, og soleksponering bør undgås i lang tid efter behandling på grund af lysfølsomhed i huden. PRX-T33-behandlingen blev designet med dette i tankerne og stoffer blandet med TCA-syren for at reducere bivirkninger.

PRX-T33 indeholder:

33% TCA-syre.
● Hydrogenperoxid (H2O2), som i lave koncentrationer fremskynder helingen af sår ved at stimulere hudens reparationsproces og reducere betændelse.
● Kojinsyre, der er effektiv til lysere farveændringer og aften ud hudfarve.
Denne unikke blanding tilbyder alle de gavnlige virkninger af TCA-syrebehandling uden de mest almindelige bivirkninger, dvs. skrælning, hævelse og smerte. Nedetid er meget kort, da hydrogenperoxid formår at kontrollere betændelsen forårsaget af TCA og stimulerer hudens reparationsproces. Derudover trænger TCA-syren dybt ind i dermis uden at beskadige overfladen af huden, og der er derfor lidt eller ingen skrælning efter behandlingen. Blandingen formår at stimulere hudens celler direkte til at danne mere kollagen, elastin og vækstfaktorer, så huden tykner og styrkes uden at beskadige det ydre lag af huden. Huden vil derfor ikke være så følsom over for solen som ved traditionelle syrebehandlinger og kan behandles hele året, selv om sommeren.

Kemisk peeling
Før Efter
Kemisk peeling
Før Efter
Kemisk peeling
Før Efter
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.