Kemisk peeling

PRODYGI PEEL PRO - fra Is Clinical

Banebrydende hudfornyelse som er udviklet med henblik på at forbedre hudens kvalitet og til at fjerne ujævnheder, ar og pigmentfejl.

Systemet består af iS CLINICALs PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM og PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM og er designet til at give en mere glat og jævn hudtone med masser af glød og med minimal downtime. Denne minimalt invasive peel-behandling med forskelige styrker, er målrettet til at korrigere mindre uregelmæssigheder i huden, såsom fine linjer og rynker, ujævn hudtone og udslæt.

Bemærk at Prodigy Peel System har en PH-værdi på hhv. 1,8 og 1,7, og de må derfor kun bruges af behandlere godkendt til at behandle med disse PH-værdier.

Kemisk peeling kan forbedre:
  • Dybe porer
  • Akne ar
  • Fine rynker
  • Bumser
  • Ujævnheder

Den kemiske formel stimulerer huden til at gendanne nye hudceller, grundsubstanser og bindevæv fibre i de dybe hudlag, og kan bidrage til et forfriskende og naturligt yngre udseende.

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM er en kemisk peel, som kombinerer resorcinol, mælkesyre, salicylsyre og citronsyre og er derfor målrettet mod flere hudproblemer, såsom mild til moderat ældning af huden, mild akne samt hyperpigmentering.

Disse ingredienser er kombineret med en kraftfuld ”booster”, som har en avanceret form af salicylsyre.

Tilsammen hjælper disse ingredienser med til at fremme behandlingsresultaterne sammenlignet med andre kemiske peels.

På grund af den innovative formel, er der mindre risiko for uregelmæssigheder i pigment og kan derfor bruges på alle hudtyper, selv mørke hudtyper.

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM kombinerer resorcinol, mælkesyre og salicylsyre med en kraftfuld “booster”, der indeholder en avanceret form af salicylsyre, for at give en overfladisk til medium dybde kemisk peeling, som resulterer i en lysere og mere ungdommelig hudteint.

Denne multitasking peel virker mod slaphed i huden, akne, hyperpigmentering, fine linjer og rynker og en ujævn hudtone.

Den kan bruges på de fleste hudtyper, men er mest velegnet til lyse hudtyper (Fitzpatrick type I, II, og III).

Den er især velegnet til personer med hyperpigmentering, ældningstegn og ujævn hudoverflade.

ZO STIMULATION PEEL

ZO Skin Health er en medicinsk hudplejeserie, som kombinerer videnskab med de nyeste teknologier inden for hudpleje. Udviklet af Dr. Zein Obagi, der har forsket i hudforyngelse og nøglen til en sund og stærk hud i over 50 år. Udover hudplejeprodukter af højeste kvalitet, tilbyder ZO Skin Health også unikke ansigtsbehandlinger, som du kan forkæle dig selv med hos os.

ZO Stimulation Peel er en ansigtsbehandling, som kun må udføres af sygeplejersker og autoriserede kosmetologer som har gennemført et grundkursus hos ZO. Behandlingen kombinerer AHA-syrer, herunder mælkesyre, frugtsyre, glykolsyre, efterfølgende maske samt aktive sera, som arbejder i de dybere hudlag for at understøtte cellefornyelsen. Behandlingen giver fornyet glød, reducerer synligheden af fine linjer og bidrager til at udjævne hudtonen. Resultatet er en blød og hydreret hud.

Allerede efter første behandling ses en tydelig forbedring af hudens struktur og øjeblikkelig glød. ZO Stimulation Peel kategoriseres som en ‘Red Carpet’ behandling, da den skaber hurtige og synlige resultater.

ZO Stimulation Peel er en yderst effektiv ansigtsbehandling, som kombinerer 3 essentielle trin, der forbedrer peeler og neutraliserer huden, så den ser og føles sundere uden irritation og nedetid (Red Carpet behandling). Behandlingen forbedrer fastheden i huden, ved at stimulere produktionen af kollagen og elastin. Den er især effektiv til aldrende hud, tør hud, fedtet og uren hud samt ujævn hud med hyperpigmentering.

ZO Stimulation Peel tilpasses dit individuelle behov og afsluttes med en maske målrettet enten:

  • Anti age behandling – Anti-age, glow, fugt
  • Acne og uren hud – Minimerer tilstoppede pore, acne, ar
  • Brightening – Minimerer mørke pletter, solskader, ujævn hudtone
Køb de fantastiske ZO skin heath produkter via os
OBS! DU skal logge ind før du kan shoppe

Ansigtsbehandlinger med ZO-skin

ACNE/BLEMISH

– Minimerer tilstoppede pore, acne, ar

En behandling som bidrager til at forbedre uren hud og forebygge udbrud af af bumser. Behandlingen henvender sig til dig der lider af bumser, akne og generel uren og fedtet hud.

For fuld effekt og langsigtede resultater, anbefales et forløb på 4 behandlinger, med et behandlingsinterval på 7 dage. Herefter anbefales vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge.

For at forlænge behandlingens virkning anbefaler vi også vores effektive hudplejeprodukter til hjemmebrug. Din behander vil vejlede dig og skræddersy den helt rette løsning for dig.

BRIGHTENING

– Minimerer mørke pletter, solskader, ujævn hudtone

En behandling som bekæmper pigmenteringsrelaterede problemer for at udjævne mørke pletter og ujævn hudtone. Behandlingen er særdeles velegnet til hyperpigmentering og arbejder med at lysne mørke plamager.

For fuld effekt og langsigtede resultater, anbefales et forløb på 4 behandlinger, med et behandlingsinterval på 7 dage. Herefter anbefales vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge.

For at forlænge behandlingens virkning anbefaler vi også vores effektive hudplejeprodukter til hjemmebrug. Din behandler vil vejlede dig og skræddersy den helt rette løsning for dig.

ULTRA HYDRATION

– Anti-age, glow, fugt

En behandling som styrker hudens struktur og opretholder hudens fugtbalance med synlig forbedring af hudens elasticitet og fasthed. Behandlingen er opstrammende, fugtgivende og giver forbedret udseende på slap hud, tabt kontur og elasticitet.

For fuld effekt og langsigtede resultater, anbefales behandlingen hver 2. uge indtil ønsket resultat opnås. Herefter anbefales vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge.

For at forlænge behandlingens virkning anbefaler vi også vores effektive hudplejeprodukter til hjemmebrug. Din behandler vil vejlede dig og skræddersy den helt rette løsning for dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.