Om os

Gudrun Íslandi

Registreret sygeplejerske og indehaver

Gudrun Thorlaksdottir Íslandi er uddannet sygeplejerske. Autoriseret til kosmetiske injektionsbehandlinger med ikke permanente Fillers, Skinboosters og Botox. Hun er uddannet sygeplejerske ved Århus sygeplejeskole i 2002.

Hun har erfaring fra Infektionsmedicinsk afdeling Skejby sygehus, Intensiv-opvågning Århus kommunehospital, Plastik-kirurgisk afdeling i Island, og fra Privat praktiserende lægecenter i Reykjavik, Island. Derudover har Gudrun mange års erfaring med undervisning i Anatomy-fysiologi og Livreddende førstehjælp.

I 2013 begyndte Gudrun sit forløb som kosmetisk sygeplejerske. Hun blev uddannet til Kosmetisk sygeplejerske i Norge og har siden da drevet kosmetisk klinik med Filler-, Skinboosters og Botox behandlinger, nu også kemisk peeling.

Gudrun har løbende igennem årene deltaget i videreuddanneler for at holde sig opdateret og lære de nyeste teknikker og behandlinger. Kombineret med hendes erfaring, hvor hun har sans for detaljerne, gør at hun er blevet meget god til det hun laver.

Gudruns største glæde er glade kunder umiddelbart efter behandlingen men ikke desto mindre når hun får glade beskeder fra kunder og/eller når de kommer igen.
Gudrun er på Masterclass niveau hos Restylane producenten Galderma, men det har hun opnået med de mange behandlinger hun har lavet igennem mange år.

Du er altid velkommen til gratis forundersøgelse hvor dig og Gudrun drøfter dine behov. Du får afdækket de muligeder der er og der bliver lagt en plan for dine behandlinger med Fillers, Skinbooster, Botox og eller Kemisk peeling. Gudrun er registreret hos Styrelsen for patientskikkerhed, til at lave injektionsbehandlinger med fillers, skinboosters og botulinumtoxin (botox).

Ligeledes her hun registreret i Sundhedsdataregisteret.
Gudrun udfører forundersøgelser til fillers, skinboosters og peelings og laver alle behandlinger i klinikken. Det er krav fra SST at du har 48 timers betænkningstid fra forundersøgelsen til behandling. Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Steen Sommer

Klinikansvarlig læge
Steen Sommer er lægelig ansvarlig for klinikken jfr. lov om kosmetiske behandlinger.

Steen er anæstesiolog med speciale i hjertekirurgiske indgreb, intensiv terapi og smertebehandling.

Du møder Steen til forundersøgelse til botox behandlinger. Steen kommer på besøg i klinikken 1 gang om måneden og foretager forundersøgelser til botox behandlinger. Det er krav fra SST at du møder til forundersøgelse minimum 48 timer før din første behandling.

Dette gælder selv om du har fået behadling med botox et andet sted. Selve botox behandlingen laver Gudrun efter de 48 timer er gået. Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Scroll to Top